Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، نشریه آمریکایی فارن پالیسی (Foreignpolicy) با انتشار یادداشتی به بررسی تلاش شبکه های ماهواره ای همچون "بی بی سی"، "صدای آمریکا" و "من و تو" برای تطهیر چهره حکومت پهلوی، پرداخته است.

 

 

به نوشته فارن پالیسی، شبکه های ماهواره ای فارسی زبان با ساخت برنامه های متعدد تلاش دارند به جوانان ایرانی که دوران پیش از انقلاب را تجربه نکرده اند، القاء کنند که شاه، مرد بزرگی بود زمان پهلوی، دوره ای عالی و آرام بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

در ادامه این گزارش می خوانیم: اغلب ایرانی هایی که پس ازانقلاب، این کشور را رها کردند طرفداران شاه بوده اند و بسیاری از آنان ساکن لس آنجلس هستند. در ابتدای دهه 1990 برخی از این افراد تبعید شده شروع به راه اندازی کانال های ماهواره ای برای مخاطبان ایرانی کردند.

 

 

براساس این گزارش، اکنون تعداد شبکه های ماهواره ای فارسی زبان به صورت قارچ گونه افزایش یافته و ده ها تلوزیون ماهواره ای 24 ساعته فارسی زبان برای ایرانی ها برنامه پخش می کنند.

 

 

فارن پالیسی افزود: تولید کنندگان و سرمایه گذاران این شبکه ها از طیف های سیاسی مختلفی بودند اما نقطه مشترک همه آن ها مخالفت با جمهوری اسلامی به عنوان یک هویت سیاسی بود.

 

 

این ایستگاه های ماهواره ای در کنار تعداد زیادی از وب سایت ها و ایستگاه های رادیویی فارسی زبان قرار گرفتند و فرهنگ و رسانه را به زمین اصلی جنگ سیاسی در ایران تبدیل کردند.

 

 

بر اساس این گزارش، [آیت الله] "علی خامنه ای" رهبر عالی ایران بارها اعلام کرده که غرب و ایرانیان در تبعید "جنگ نرمی" را علیه ایران به راه نداخته اند و از رسانه به عنوان ابراز اصلی برای تهاجم استفاده می کنند.

 

 

وی از بسیج و تولیدکنندگان رسانه ای ایران خواسته با برنامه ریزی جدید به جنگ این رسانه های بروند و هجمه آن ها را پس بزنند.

 

 

به باور یادداشت نویس فارن پالیسی اما هنوز رسانه های ایران، از جذابیت کافی برخوردار نیستند و مخاطبان تمایل بیشتری به رسانه های ماهواره ای دارند.

 

 

شبکه های ماهواره ای اخبار و برنامه های سرگرمی را با شیبی به سوی فرهنگ و خواسته های ایران زمان پهلوی تولید می کنند.

 

 

پایگاهی که به صورت ویژه این رویکرد را رهبری و مخاطبان زیادی را جمع کرد، "من و تو" بوده است که کار خود را از سال 2010 در لندن آغاز کرد.

 

 

این شبکه با برنامه های خود تلاش کرد احساسات مثبت نسبت به سلطنت طلبی را برانگیزد. من و تو با پخش فیلم های آرشیوی، فیلم های مستند و عکس ها، تصویر مورد نظر خود از ایران قبل از انقلاب را در ذهن مخاطبان حک می کند.

 

 

این شبکه تصویری نوستالژیک از فرهنگ ایران پیش از انقلاب یعنی زمانیکه حجاب اجباری نبود و زنان می توانستند دامن های کوتاه بپوشند ارائه می دهد.

 

 

من و تو صحنه های پر جنب و جوش از موسیقی زمان قبل از انقلاب با کلوپ های شبانه، الکل و رقص را نشان می دهد.

 

 

در واقع این شبکه، انتقادی نیست بلکه نمایی همراه با اشتیاق را از دورانی به تصویر می کشد که همه چیز در ایران عالی به نظر می رسید، آرام بود و مهمتر از همه سرگرم کننده.

 

 

اما هیچ بحثی درباره سرکوب ها در آن دوران یا اختلاف شدید طبقاتی نشده و تصویری در این باره نمایش داده نمی شود.

 

 

فارن پالیسی افزود: سوال اینجاست که اگر همه چیز تا این حد عالی بوده، اصلا چرا نسل قبلی ایران، انقلاب کرده است؟

 

 

البته مسلم است که فقط من و تو برای ایجاد این احساس از ایران زمان پهلوی کار نمی کند بلکه دیگر شبکه ها مثل بی بی سی و صدای آمریکا نیز در همین جهت تلاش می کنند و به ندرت در این شبکه ها از سرکوب های اجتماعی و سیاسی زمان شاه بحث می شود.

 

 

 

 

111

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۰۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفر به ایران قدیم؛ این مرد خلبان مخصوص بالگرد اشرف پهلوی بود (+عکس)
  • سورپرایز مدیر بایرن: خبری از سوال تکراری نبود!
  • سریال ۸۷ به زودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد
  • ۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد
  • بازتاب حضور گروسی در ایران در رسانه‌های بین‌المللی
  • بازتاب حضور گروسی در اصفهان در رسانه‌های بین المللی
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • تبدیل برمودا به یکی از ویژندهای شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد دارد
  • تبدیل «برمودا» به یکی از نماد‌های شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد را دارد